Lidmaatschap
Lidmaatschap

De doelstelling van de vereniging is om een omgeving te realiseren waar de snookersport in zijn pure vorm beoefend kan worden tegen een acceptabele maandelijkse contributie. Dit doen wij vanuit onze eigen lokatie waar 4 snookertafels geplaatst zijn.

Fletiozaal

Alle leden zijn in bezit van een sleutel van het clubgebouw en hebben daardoor 24 uur per dag toegang. Drankjes en snacks kosten per blikje / snack 1 euro en koffie / thee per kopje 50 cent. De genoten consumpties worden bijgehouden via een bonnensysteem en het verschuldigde bedrag wordt maandelijks verrekend door middel van overmaking naar de verenigingsrekening. De reden voor dit bonnen systeem is omdat we uit veiligheidsoverwegingen absoluut geen geld en waardevolle spullen op de club willen hebben liggen.

Zoals u zult begrijpen heeft een vereniging geen bestaansrecht zonder leden. Momenteel is er nog ruimte voor een aantal nieuwe leden. Het maximum aantal leden is vastgesteld op 40.

Heeft dit uw interesse gewekt? Stuur ons dan snel een email. Wij zullen u dan uitnodigen voor een bezoek en meer informatie toesturen over ons lidmaatschap.

We bieden tevens de mogelijkheid om voor een vast bedrag 1 maand alleen of samen met iemand te komen 'proef' spelen. Deze maand krijgt u 24/7 toegang tot alle faciliteiten van de vereniging, kunt u de sfeer proeven en beter inzicht krijgen of het lidmaatschap iets voor u is. Na het verstrijken van deze maand beslist u of u lid wilt worden.

Reclame

Login voor leden

 
 
Agenda